Detalji Nekretnine

Apartman Dukley Gardens S001Bd

Grad
Budva
Adresa
Dukley Gardens
Ukupna kvadratura stambenog prostora
107 m2
Broj spavaćih soba
1
Broj kupatila
1
Broj balkona / terasa
1
Dodatna karakteristika
Novogradnja
Pogled
More
Udaljenost od mora (vazdušna linija)
30 m
Klima uređaj
1
Namješten
Da
Parking
1
  875 000 €

Na prodaju luksuzan, potpuno namješten apartman u naselju Dukley Gardens u Budvi. Površina apartmana iznosi 107m2, i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, jedne spavaće sobe, kupatila i velike terase sa predivnim panoramskim pogledom na more. 

Za opremanje stana korišćeni su materijali međunarodnih brendova koji zadovoljavaju sve standarde kvaliteta: italijanski parket GARBELOTTO, unutrašnja vrata i staklene pregrade, keramičke pločice GRANITI FIANDRE, trake i sudoperi DORNBRACHT, toaleti i jacuzzi LILLEROI & BOCH, vanjska rasvjeta iGUZZINI, podovi za balkone REHAU, kamini Francuska kompanija BEO FABRILOR elitni dizajner stakla GUARDIAN, nameštaj firme POLIFORM, VARENNA kuhinjski nameštaj i kuhinjska oprema MIELE.

Dukley Gardens nudi svojim stanarima mogućnost da se priključe programu “Dukley Hotels & Resorts”, pa ukoliko se odlučite za kupovinu ovog luksuznog apartmana imate priliku da isti izdate u periodu kada vi ne boravite u njemu, I samim tim ostvarite povrat uloženih sredstava u visini od 5% godišnje.

Slične nekretnine