Kupi
Prodaj
Iznajmi
Investicioni projekti

O Mont Real Estate agenciji

MONT-REAL je agencija za nekretnine iz Budve, Crna Gora, porodična kompanija koja postoji od 2005. god., i koja je, zahvaljujući svom visokom profesionalizmu i kvalitetnom radu, osvojila svoju poziciju na veoma konkurentnom i izazovnom tržištu.

Naša firma zapošljava iskusne, obrazovane agente koji će vas voditi kroz ceo proces kupovine i prodaje, od prezentacije nekretnine do zaključenja ugovora o prodaji i registracije vlasništva na ime kupca.

Našim klijentima, kupcima i prodavcima nudimo punu profesionalnu uslugu i potpunu pravnu sigurnost.

Pregledamo dokumentaciju imovine koja je predmet kupovine i prodaje, i pružamo sve potrebne savjete tokom cijelog procesa kupnje i prodaje.
Pružajući direktne kontakte i direktne pregovore između kupca i prodavca, služimo ugovornim stranama kako u procesu kupovine i prodaje, tako i nakon uspješnog zaključenja transakcije.

Za kupce nekretnina, naše usluge su besplatne, jer se provizija plaća od strane prodavca, uključena je u prodajnu cijenu i nema skrivenih troškova za kupca.
Poštujemo dobre poslovne prakse, povjerenje, povjerljivost, zaštitu kupaca, integritet i poštenje.

U saradnji sa našim partnerima nudimo punu pravnu podršku, dobijanje urbanističkih tehničkih uslova, projektovanje, kompletiranje potrebne dokumentacije za izgradnju objekata, (po sistemu ključ u ruke ili faznu saradnju), nadzor nad izgradnjom ili rekonstrukciju vašeg objekta, projekt usluge upravljanja, geodetske, računovodstvene usluge, usluge licenciranih sudskih procjenitelja i još mnogo toga.

O našem timu

Dragan Marković

IZVRŠNI DIREKTOR

Stefan Marković

MENADŽER PRODAJE

Aleksandra Nišavić

MENADŽER PRODAJE