O Mont Real Estate agenciji

MONT-REAL je porodična agencija osnovana 2005. godine u Budvi, Crna Gora. Zahvaljujući svom visokom profesionalizmu i kvalitetnom radu, osvojila je svoju poziciju na veoma konkurentnom i izazovnom tržištu.

 

• Naš tim čine iskusni i obrazovani agenti, koji će vas voditi kroz cijeli proces kupovine i prodaje, od pronalaženja nekretnine do zaključenja ugovora o prodaji i registracije vlasništva na ime kupca.

• Svojim klijentima, kupcima i prodavcima nudimo punu profesionalnu uslugu i pravnu sigurnost.

• Pregledamo dokumentaciju imovine, koja je predmet kupovine i prodaje, pružamo sve potrebne savjete tokom cijelog procesa kupovine i prodaje.

• Pružajući direktne kontakte i direktne pregovore između kupca i prodavca, služimo ugovornim stranama kako u procesu kupovine i prodaje, tako i nakon uspješnog zaključenja transakcije.

• Za kupce nekretnina, naše usluge su besplatne, jer se provizija plaća od strane prodavca, uključena je u prodajnu cijenu i nema skrivenih troškova za kupca.

• U saradnji sa našim partnerima nudimo punu pravnu podršku, dobijanje urbanističkih tehničkih uslova, projektovanje, kompletiranje potrebne dokumentacije za izgradnju objekta (po sistemu ključ u ruke / fazna saradnja), nadzor nad izgradnjom ili rekonstrukciju vašeg objekta, projekt usluge upravljanje, geodetske, računovodstvene usluge, usluge licenciranih sudskih procjenitelja i tako dalje.

• U našoj ponudi možete pronaći nekretnine za iznajmljivanje i prodaju (stanovi, apartmani, kuće, vile, poslovni prostori, zemljišta). Zahvaljujući raznovrsnom portfoliju, možemo ispuniti različite zahtjeve naših klijenata.

 

                           Poštujemo dobre poslovne prakse, povjerenje, povjerljivost, zaštitu kupaca, integritet i poštenje.

O našem timu

Dragan Marković

IZVRŠNI DIREKTOR

Stefan Marković

MENADŽER PRODAJE

Ana Strahinja

MENADŽER PRODAJE