Kupi
Prodaj
Iznajmi
Investicioni projekti

Ulcinj

Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskoj obali koji je svojim prirodnim potencijalima predodređen za turizam. Ovaj grad sa oko 20.200 stanovnika godišnje posjeti oko 200.000 turista, a samo tokom ljetnje sezone oko 50.000.

Stari grad u Ulicinju je jedan od najstarijih na Jadranu. Njegovi počeci datiraju prije 2.500 godina, a sada je obnovljen i pun interesantnih restorana, kafića, galerija i hotela koji su veoma atraktivni za posjetioce.

Pored Ulcinja nalazi se najduža pješčana plaža na Jadranskom moru – Velika plaža duga 13 km i Ada Bojana – jedinstveno rječno ostrvo sa predivnim pješčanim plažama. Takođe, pored gradske Male plaže, turistima je veoma atraktivan Valdanos – jedinstvena uvala sa zaleđem prepunim starih drveća masline. Takođe, posjetioci mogu obići brojne plaže od Ulcinja do Bara koji je udaljen 27 km, ali i u susjednoj Albaniji, čija granica se nalazi oko 25 km sjeveroistočno od Ulcinja.

Ulcinj karakteriše mediteranska klima i godišnje ima više od 220 sunčanih dana sa prosječnom temperaturom od 16,5 ˚C.

Ulcinj ima veliki potencijal za izgradnju objekata razne namjene kao i hotelskih rizorta, a njegova valorizacija se očekuje u bliskoj budućnosti.

O našem timu

Dragan Marković

IZVRŠNI DIREKTOR

Stefan Marković

MENADŽER PRODAJE

Aleksandra Nišavić

MENADŽER PRODAJE

Ulcinj nekretnine

Prodaja
Prodaje se plac u Ulcinju, P001UL
Prodaje se plac u Ulcinju, P001UL
Ulcinj
Size:
5 520 m2

More Info